Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Блоги

Росіяни передислокують понтонно-мостову техніку на Луганщині: є координати.

Ворог не припиняє спроб оточити та розгромити угруповання Об’єднаних сил у районі Лисичанська. Противник продовжує наступ за напрямком Вовчоярівка – Верхньокамʼянка, намагаючись оточити Лисичанськ.

За інформацією місцевих джерел, окупантам вдалося захопити с.Вовчоярівку і просунутися вбік с. Малорязанцеве, на південь від м. Лисичанськ.

Наразі тривають запеклі бої поблизу с. Берестове. Противник намагається взяти під контроль трасу Т1302. Ворог також атакував у напрямку с. Спірного, але з великими втратами у живій силі змушений був відійти.

За інформацією місцевих джерел аналітичного відділу ГІ “Права Справа”, для розвитку наступальних дій противник прагне форсувати Сіверський Донець у районі с. Серебрянка і с. Білогорівка.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Про наміри окупантів свідчить передислокація через в м. техніки понтонно-мостового підрозділу російських окупантів у напрямку м. Сєвєродонецьк.

Інформація, отримана місцевими джерелами “Правої Справи”, була передана представникам розвідтовариств. Крім того, інформація щодо передислокації потнтонної техніки була озвучена мною під час прямих етерів на провідних телеканалах України.

Нагадаю, що свого часу аналітичним відділом ГІ “Права Справа” була отримана оперативна інформація щодо планів російського командування здійснити передислокацію особового складу і важкої бронетехніки через понтонну переправу в районі с. Серебрянка і с. Білогорівка. Координати понтонних переправ, місць скупчення важкої бронетехніки і особового складу окупантів були передані представникам розвідтовариств.

Наступнго дня ЗМІ з посиланням на Держприкордонслужбу повідомили, що українські артилеристи прямими влучаннями розбили БТРи угруповання російських загарбників, що намагалися переправитися через Сіверський Донець поблизу Серебрянки. Внаслідок цього росіяни втратили кілька одиниць техніки та кілька десятків особового складу.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За даними Інституту вивчення війни, поблизу с. Білогорівка могли бути вбитими або пораненими до 485 російських солдатів та знищені понад 80 одиниць техніки.

У виданні The New York Times такі втрати росіян назвали катастрофою.

Цей факт ще раз свідчить про те, що український рух спротиву працює плідно й ефективно, незважаючи на доволі складну ситуацію на окупованих територіях.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності