Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Росія показово проводить військові навчання із “антагоністами Заходу”

Ініціатором навчань виступив Іран. Військові навчання відбудуться в північній частині Індійського океану і в Оманській затоці.

Іран проведе військові навчання з Росією і Китаєм у відповідь на направлення додаткових військ США до Саудівської Аравії, заявив представник Генштабу збройних сил Ірану Кадір Нізамі, повідомляють іранські ЗМІ.

В іранському Генштабі підкреслили, що це будуть перші тристоронні навчання з Росією і Китаєм.eb9f7be2512d58139a454f295aca5b83057669c1

Також повідомляється, що Тегеран ініціював вчення після того, президент США Дональд Трамп схвалив відправлення американських військовослужбовців на Близький Схід.

Нагадаємо, США вирішили направити додаткові війська на Близькій Схід після нападу на саудівські заводи. В Саудівській Аравії загорівся один з найбільших нафтопереробних заводів світу.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У Міністерстві внутрішніх справ країни повідомили, що два об’єкти компанії Saudi Aramco на великих родовищах Абкайке і Хурайсе були атаковані з використанням дронов. Відповідальність за напад взяли єменські повстанці-хусити, але у США впевнені, що за атакою стоїть Іран.

 

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності