Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

РОСІЯ ТЕЖ ВІДМИЄ НА СТІНІ ГРОШІ?

Російська сторона будує фортифікаційні споруди уздовж кордону з Україною і зосередила там близько 40 тисяч своїх військовослужбовців, щоб не випустити бойовиків з Донбасу.

Таке повідомив спікер АТО Андрій Лисенко на брифінгу цього вівторка в Києві.

«РФ не просто будує фортифікаційні обладнання та споруди уздовж кордону з Україною, там вже давно перебуває близько 40 тис військовослужбовців, як регулярних збройних сил РФ, так і внутрішніх військ міністерства внутрішніх справ РФ», – заявив Лисенко.

Таким чином, за його словами, російська сторона намагається перешкоджати поверненню бойовиків на свою територію. «Прийнято рішення про будівництво фортифікаційних споруд для того, щоб бойовики, які бажають повернутися назад, на територію РФ, не змогли скористатися цією можливістю, і їм вже не буде шляху назад», – сказав він.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Після вище наведеного залишається лиш припустити, що в РФ подивилися, скільки Яценюк та РНБО списують грошей на «стіну» із сітки, та й собі вирішили взяти з них приклад?..

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності