Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Росія у Вірменії влаштувала військову провокацію

Вчора, 17 липня, колона з декількох десятків армійських вантажівок російської 102-ї військової бази в Гюмрі зайшла в село Панік Ширакського марза (області). Про вторгнення повідомило місцеве видання Newshay, пославшись на очевидців. За їхніми даними, російські солдати стріляли з автоматів і влаштовували вибухи, що викликало обурення місцевих жителів.

Місцеві повідомили, що військові поводилися дивно, адже стріляли нема на полігоні, я прямо в селі, не попередивши про свої дії місцеву адміністрацію.

Спершу людям здалося, що почалася війна.

Глава сільської адміністрації показав для ЗМІ, де проводилися навчання. До речі, після того, як вони пішли, за військовими залишилося багато  патронів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

 

«До трьох десятків солдатів перекрили дорогу до села, зупинили свою колону, і такі звуки, постріли! Добре, що патрони були не бойові. Весь народ відразу вибіг з будинків після цих звуків, навіть були діти, які втратили свідомість. Образливо те, що нікого не попередили, що на території вашої громади будемо проводити навчання. Якщо хтось із Вірменії в Російській Федерації зробить таке, в громаді хоча б з одним будинком, то роздули б трагедію! Добре, зрозуміли, що військова база, спасибі, захищають, але не повинні приходити і влаштовувати бойові дії на території села!», – сказав Вардан Макеян. Саме він повідомив і Поліцію, і СНБ.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності