Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

рОСІЄЮ КЕРУЄ КОЛЕКТИВНИЙ пУТІН, – чому за ним навіть лайно везуть назад у росію

У ГУР МО розповіли про двійників володимира путіна:

На думку Буданова, у росії править “колективний путін”.

“Останнім часом все більше розмов про те, що російський диктатор Путін дуже послаблений кількома смертельними хворобами, що обмежують працездатність, тому може активно використовувати своїх двійників”, – зазначили у ГУР.

За словами начальника ГУР МО України Кирила Буданова, він дійсно серйозно хворий. А самоізоляція, довгі столи та скандальні відео з прямими ефірами, які насправді були у записі, тому доказ.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Так, 9 травня Путін нібито прийшов на парад здоровим, але його тіло говорить про протилежне. Права рука виглядає ніби керамічна, він насилу нею ворушить та ходить кульгаючи.

12 квітня він зустрівся з міністром оборони РФ Сергієм Шойгу. На відео видно, що голова Путіна не пропорційна тілу, а рука вчепилася у стіл. У такій позі він сидів протягом усієї розмови.

За даними розвідок, неодноразово виникала інформація про те, що у Путіна розлад мозку, і те, що він пережив декілька операцій. Тому версія про двійників може бути реальністю.

“Якщо ви навіть проаналізуєте повністю за відкритими джерелами інформацію, то побачите, що Путін, якого показували до 2010 року, і людина, яку показують зараз, – різні”, – додав Буданов.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Експерти зазначали, що у російського диктатора відрізняються мочки вух, лінія росту волосся та кордони брів. І якщо форму обличчя ще можна пояснити косметичними процедурами, то інші нюанси є підозрілими.

“У них різні звички, манери, хода і навіть зріст, якщо добре придивитися. Це колективний Путін – це максимально правильне формулювання”, – каже очільник ГУР.

Він підсумував, що зараз невідомо, хто насправді виконує роль Путіна, як багато років поспіль про це пише наша ґазета “ЗЛ” і наводить щораз більше доказів цьому.

Звернемо увагу, що у своїх закордонних поїздках жоден путін він намагається нічого не торкатися руками, на банкетах не користується посудом приймаючої країни, не спить на чужій білизні, в туалеті випорожняється тільки в спеціальну тару, і все це потім охорона забереє із собою до росії, – а все тому, щоб іноземні спецслужби не могли потім взяти проби його аналізів ДНК і співставити з іншими, що дозволило б довести цю гру із двійниками.

 

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності