Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Російське зухвальство вчергове наказала збірна Канади з хокею на Чемпіонаті світу (відео)

Збірна Канади з хокею не без везіння вийшла в чвертьфінал Чемпіонату світу, де зустрілася зі збірною Російського олімпійського комітету (РОК) і вибила її відтіля.

Очікувалося, що збірна РОК без особливих проблем впорається з глибоко резервним складом канадців, однак Кленові дали бій і виграли у так званої “Червоної машини”.

В’ячеслав Фетісов, дворазовий олімпійський чемпіон, депутат та путінський прихвостень перед цим заявив:

Канадці ? Тут взагалі всіх можна проходити. Тут навіть говорити не варто. Чого ви так хвилюєтеся ? А що канадці ? Там хоч один відомий хокеїст є ? Не варто навіть переживати. З доброю часткою впевненості можна сказати, що все буде нормально. Російська збірна здатна дійти не просто до фіналу, а до Марса, Юпітера і Сонця. Таку Канаду ми обіграємо десь 5 – 0 або 6 – 0“.
Це було супер, Канада склад якої на цьому Чемпіонаті світу захищає мабуть десятий за силою набір канадських гравців, переміг пихатих росіян в чвертьфіналі і відправив їх додому у Московію.

Основний час завершився з рахунком 1:1, а в овертаймі 3 на 3 Канада використала свій шанс і вийшла до півфіналу.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

 

Навіть якщо Ви не любите хокей і не розбираєтесь в ньому, вартує переглянути переможну шайбу канадців, адже це була просто бомба,  коли гравець “кленових листів” Трой Стетчер отримавши шайбу майже в центрі майданчика, декількома рухами пошив в дурні весь захист “кремлівських соколів”, спасував її партнеру, який не промахнувся і відправив шайбу в ворота попри перехваленого Бобровського .
P.S. Збірна Росії не може перемогти Канаду з 2011 року.
***

У другому вечірньому чвертьфіналі Фінляндія з рахунком 1:0 обіграла Чехію.

Чемпіонат світу з хокею. Чвертьфінал

Російський олімпійський комітет – Канада 1:2 (в овертаймі)

Шайби: 34:32 Тімкін (Орлов, Каменєв) – 1:0, 45:03 Енріке (Браун, Комтуа) – 1:1, в овертаймі 2:12 Мангіпейн (Стетчер) – 1:2

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Фінляндія – Чехія 1:0

Шайби: 32:55 Іннала (Пекаряйнен, Контіола) – 1:0

Півфінали

Канада – США

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Фінляндія – Німеччина

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності