Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Блоги

Російські “кроти” в українській владі: гучні закиди зазнали фіаско

Спочатку консультації з політичним керівництвом України й лише потім – візит до Москви. Географія поїздок лідерів країн Заходу, а саме – спершу Київ, а потім Москва, – свідчить про те, що українське питання не розв’язують за спиною України – детальніше читайте в ексклюзивному блозі для сайту 24 каналу.

На мою думку, кількість, частота і напрямки поїздок очільників країн свідчать про консолідовану підтримку України з боку країн колективного Заходу. А візит директора ЦРУ був знаковим. Спочатку летять у Київ, потім – у Москву, і відповідно – у Берлін чи Брюссель.

Про що це говорить?

Передусім про те, що з Україною консультуються, а потім відпрацьовується спільна стратегія поведінки з Росією. А потім, з урахуванням московського бачення, вже загальна стратегія і тактика поведінки країн колективного Заходу. Це наочно свідчить про те, що українське питання не розв’язують за спиною України.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також додам, що останній візит директора ЦРУ в Київ наочно спростував проросійські тези про наявність агентури Москви у вищому керівництві країни.

Теза, що вкидалася, про російських “кротів” в українській верхівці, щонайменше не відповідала дійсності. Бо жодне розвідтовариство не буде ділитися розвідданими, розуміючи, що вони стануть надбанням країни-окупанта.

Україну підтримує світ.

Крім того, масові візити західних лідерів свідчать про консолідовану підтримку України з боку держав Заходу. Причому йдеться не лише про політичну, а передусім про військово-технічну підтримку.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Зусилля Москви – мовиться про концентрацію військ та ультиматуми як Україні, так і країнам Заходу – мали зворотний характер. Це все призвело до консолідації та поглиблених військово-політичних контактів керівництва країн.

Нагадаю:

  • США затвердили проєкт оборонного бюджету на 2022 рік. У ньому передбачено спрямування 300 мільйонів доларів військової допомоги для України.
  • Держсекретар США Ентоні Блінкен повідомив, що Сполучені Штати на тлі ймовірного вторгнення Росії виділяє Україні 1 мільярд доларів кредитних гарантій.
  • Канада прийняла рішення надати Україні летальну зброю на 6,1 мільйона доларів на тлі військової агресії Російської Федерації.
  • Також канадський уряд запропонував допомогу Україні у вигляді кредиту на 393 мільйони доларів.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності