Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Російські курсанти ГРУ ошукали кавалерів «Медалі пошани» Конгресу США

Російський хакер вкрав особисті дані 22 кавалерів «Медалі пошани» Конгресу США – вищої американської військової нагороди.

Про це повідомляє видання The Daily Beast з посиланням на дані Секретної служби США.

За даними видання, хакер використав викрадену інформацію для покупки продукції Apple і дорогого годинника на спеціальних онлайн-майданчиках для американських військових. Товари були доставлені за допомогою інтернет-кур’єрів більш ніж по 20 різним адресам на території США, а потім переправлені до Росії. В цілому шахрай заробив майже 55 тисяч доларів на кордонах товарах.

За версією слідства, кінцевий пункт доставки вкрадених товарів був населений пункт в Підмосков’ї, де знаходиться «навчальна академія для російського шпигунського агентства».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Слідчим вдалося зв’язати адреса електронної пошти, який використовується передбачуваним шахраєм, з трьома російськими сайтами, на яких викрадачі особистих даних купують і продають вкрадені персональні дані. Згідно онлайн-записів, лист пов’язано з Євгеном Веремейчиком з колись секретного містечка №7 в Челябінській області.

Як зазначає видання, Веремейчик не фігурує в якості відповідача в матеріалах федерального суду. Рішення у справі про крадіжку даних кавалерів «Медалі пошани» поки невідомо.

«Медаль пошани» вважається вищою військовою нагородою США. З 1863 року його вручається Конргесом за «видатні хоробрість і відвагу», виявлену з ризиком для життя. В даний час в США залишилися 75 кавалерів цієї медалі.

Питання у тому, що, якщо це зробили курсанти шпигунської академії, тоді що можуть вчудити їхні наставники?

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності