Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Російсько-Китайська війна відміняється, – у них спільні військові навчання (відео)

У Китаї, чий військовий контингент є найбільшим у сіті – за тільки за добу може виставити 1,2 млн. вояків, проходять спільні з Росією військові навчання. Вчора, 10 серпня, інформаційне агентство «Сіньхуа» повідомило про те, що на навчальній базі НВАК в Нінся-Хуейському автономному районі розпочалися навчання із символічною назвою «Захід. Взаємодія-2021».

«Спільні навчання покликані поглибити взаємодію російських і китайських військових у ході антитерористичних заходів, а також продемонструвати силу і тверду рішучість Росії і Китаю спільними зусиллями забезпечувати глобальну і регіональну безпеку і стабільність», – повідомили в прес-службі НВАК.

Зрозуміло, що Росія – ворог України, яку нещодавно зрадили США через ПП2, а тепер Київ називає стратегічним економічним партнером Китай… І як тут бути?

*Піндоси – пінгвіни, так місцеве населення під час війни у Югославії називало вояків контингенту США через їхню ходьбу із-за важкого спорядження, що імітувала ходьбу пінгвінів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Навчання «Захід. Взаємодія-2021 »

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності