Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Блоги

Російський агресор гонить власні війська через радіаційну зону

Російські війська не лише нехтують усіма можливими правилами, угодами та конвенціями по відношенню до України, але й завдають самим собі суттєвої шкоди. Адже командування агресора гонить власну армію через радіаційну зону.

Агресор, що напав на Україну, як відомо, не відрізняється ані інтелектом, ані турботою про власних військовослужбовців. Яскравий приклад цього – ситуація з проходженням російських військ через Чорнобильську радіаційну зону, у результаті чого зазнають значного зовнішнього та внутрішнього радіоактивного опромінення.

Абсурдності ситуації додає те, що “прибульці”, схоже, не усвідомлюють, що самі є критичною групою, яка опромінюється найбільше. Піднявши важкою технікою шар забрудненого ґрунту та пилу, пройшовши маршрутами, забороненими для пересування, вони спричинили погіршення радіаційної обстановки у зоні відчуження, що і було зафіксовано постами автоматизованої системи радіаційного контролю та передано у систему до того, як було пошкоджено інтернет-кабель.

Зауважу, що перебуваючи у зоні відчуження зараз та, вочевидь, не володіючи навичками із забезпечення особистої безпеки при роботі на радіоактивно забрудненій території, загарбники зазнають значного зовнішнього та внутрішнього опромінення. Яке, без сумніву, матиме стохастичний прояв у формі онкозахворювань.

Невігластво та нерозуміння небезпек, нехтування правилами, угодами та конвенціями часто призводять до прикрого самогубства. Щоправда, у цьому випадку ситуація може пояснюватися простіше. “Гарматне м’ясо” не повинно жити довго, а тому турбуватися про його здоров’я не варто. Його ціль: перейти кордон та померти.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаю:

  • 24 лютого війська окупантів із території Білорусі увійшли до Зони Чорнобильської АЕС.
  • У захопленій росіянами зоні ЧАЕС фіксують перевищення контрольних рівнів потужності дози гамма-випромінювання на значній частині пунктів спостережень.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності