Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Новини з дурдому

Російський «Супутник V» не вберіг Президента Аргентини

Президент Аргентини Альберто Фернандес, який в січні прищепився російською вакциною «Супутник V», отримав позитивний тест на коронавірус.

Про це він повідомив на своїй сторінці в твіттері.
«Після підвищення температури до 37,3 градуса і легкого головного болю, я здав тест на антиген, результат якого виявився позитивним», – написав Фернандес.

Президент Аргентини вже самоізолювався, поки чекає результату повторного ПЛР-тесту на коронавірус. Фернандес відзначив, що виконує вказівки свого лікуючого лікаря. Також він попередив людей, з якими зустрічався останні 48 годин, про можливу небезпеку зараження.

У відповідь на повідомлення Фернандеса НДЦ епідеміології та мікробіології імені Гамалії, який розробив «Супутник V», заявив, що, якщо захворювання підтвердиться, то «вакцинація забезпечить швидке одужання без серйозних симптомів».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Бажаємо вам якнайшвидшого одужання», – йдеться в повідомленні центру.

Альберто Фернандес зробив щеплення від коронавірусу вакциною «Супутник V» 21 січня. Він став другим главою держави, привитим «Супутником V», після президента Гвінеї Альфи Конде. До цього Аргентина схвалила використання російської вакцини в країні.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності