Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

російський Telegram пропонує монетизацію каналів користувачам, але…

Telegram (розробник рф!!!) представив програму монетизації, згідно з якою власники каналів зможуть отримувати 50% доходу з реклами. Про це повідомляється на офіційному ресурсі.

Виплата відбуватиметься винятково в Toncoin (криптовалюта на базі блокчейна TON, – ред.)

«Власники публічних каналів із 1000 і більше передплатників можуть отримувати 50% доходу від реклами, показаної в їхньому каналі, як винагороду», – йдеться в офіційному повідомленні.

Винагороду за програмою монетизації можна вивести без комісії – або використовувати для оплати рекламних оголошень у Telegram, колекційних адрес або розіграшів підписок Premium.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Однак, зараз рекламні оголошення на базі TON не відображаються для користувачів із низки країн, включно з рФ, Україною, Палестиною та Ізраїлем.

Нагадаємо, на початку повномасштабного вторгнення рф розробник і “власник” цієї соцмережі Дуров, який є громадянином рф,  заявляв, що може відключити Telegram в Україні та рф, бо Telegram-канали стали джерелом неперевіреної інформації, пов’язаної з війною, а месенджер не має фізичної спроможності перевіряти усі публікації на достовірність. Але потім передумав.

Користувачі Telegram з України, рф та Білорусі зможуть обмежувати коло тих, хто може надсилати їм особисті повідомлення.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності