Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Ротшильди скупили більшу частину держборгу України

Велика частина суверенного боргу України була скуплена американським інвестиційним фондом Franklin Templton в інтересах американського сімейства Ротшильдів. Такий висновок випливає з повідомлення інформагентства Bloomberg.
Так, група Rothschild запропонувала створити групу власників цінних паперів України. Французький підрозділ групи Rothschild & Cie висловив готовність стати посередником у переговорах Міністерства фінансів України і кредиторів про реструктуризацію боргу країни.

Зараз кредитори очікують пропозицій Києва, які можуть стати відомі в середині березня, повідомив керуючий директор Rothschild & Cie в Росії та СНД Джованні Сальветті. За його словами, багато учасників переговорів готуються до жорстких умов.

Сальветті також зазначив, що думки самих кредиторів в цьому питанні розійшлися: одні воліють почекати пропозицій уряду, інші хочуть встановити декілька жорстких правил. «На даний момент представники фонду і кредитори обмінюються точками зору, а також обговорюють розподіл обов’язків і програму дій», – сказав він.

Україна зараз відчуває значний тиск, адже переговори про отримання рятувальних засобів відбуваються на тлі урядових прогнозів про падіння економіки мінімум на 11,9% цього року і поганих інфляційних очікувань на рівні 42,8%, зазначає інформагентство.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Як відомо, уряд патріотів під керівництвом Арсенія Яценюка всього за один рік збільшив співвідношення зовнішнього держборгу України з економічно безпечного значення 40,3% від ВВП до 71,5% від ВВП, яке є критичним для економіки.

Джерело: MIGnews

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності