Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Розбився єдиний дослідний зразок нового військово-транспортного літака ВПС РФ (відео)

Росія залишилася без дослідного зразка нового військово-транспортного літака. Вчора, 17 серпня, Іл-112В зазнав аварії в Підмосков’ї поруч з аеродромом Кубинка. За попередніми даними, екіпаж загинув.

«При заході на посадку в районі аеродрому Кубинка в лісосмузі сталася аварія легкого військово-транспортного літака Іл-112В. Подробиці події уточнюються», – повідомили в прес-службі Об’єднаної авіабудівної корпорації.

Відео падіння Іл-112В:


Дослідний зразок Іл-112В пройшов ряд льотних тестів і недавно був перебазований на Кубинку. Літак повинен був брати участь у форумі «Армія-2021». За попередньою версією, сталося загоряння правого двигуна.

«Після того як в правому двигуні почалася пожежа, екіпаж спробував відключити його і зробити маневр заходу на посадку за стандартною схемою з розворотом вправо. Для цього на правий борт був дан крен (нахил). Однак крен з якоїсь причини опинився надмірною, а машина втратила керування », – повідомили в «Інтерфаксі» з посиланням на власне джерело.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності