Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Розкрадач могил з Волині отримав 4 роки тюрми

Мешканець села Стара Лішня Іваничівського району розривав могили заради наживи.
Відповідно до вироку Нововолинського міського суду, від двічі розривав могили, аби вирити з-під землі металеві предмети.original-photo
Перший раз це сталося 9 березня минулого року. Серед білого дня в обідню пору чоловік був на міському кладовищі Нововолинська. Переконавшись, що навколо ні живої душі, підсудний почав копати могилу. Використовуючи лопату, він відкопав два металеві швелера, які служили опорою під пам’ятник на могилі.
Через два дні, 11 березня, о тій ще порі на тому ж кладовищі, чоловік розрив іншу могилу. Відкопав три металеві рейки вартістю 225 грн. Викрадений метал здав на скупку металобрухту, вторговані кошти витратив на власні потреби. У суді стало відомо, що перед цими злочинами він ще й устиг вкрасти телефон.

Суд вирішив обмежити обвинуваченому волю на строк у чотири роки.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності