Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

РОЗКРАДАЮТЬ КОМУНАЛЬНЕ МАЙНО

В Івано-Франківську продовжують розкрадати ліфти. Станом на вівторок, 6 жовтня, роботу трьох з п’яти ліфтів вдалося відновити.

Характерно, що усі останні п’ять злочинів були вчинені у мікрорайоні «Позитрон»: три крадіжки було вчинено на вулиці Вовчинецькій, ще по одній – ​на вулиці Івана-Павла ІІ та на вулиці Стуса. По-друге, має місце певна тенденція щодо періодичності вчинення злочинів, що говорить про те, що працює одна людина або одна і та ж група.

Крім розкрадань ліфтового господарства, в Івано-Франківську продовжуються інші крадіжки комунального майна. Зокрема, каналізаційних люків, що призводить до небезпеки життю і здоров’ю людей.

Через це в міському відділку УМВС уже створено спеціальні слідчо-оперативні бригади, члени яких зосереджуються виключно на розслідуванні крадіжок комунального майна громади міста.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Цікаво, що почастішали випадки крадіжок комунального майна чомусь саме до виборів. Випадковість?

Підготував Ярослав С.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності