Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Розкрито таємницю міста, щов ціліло в епіцентрі турецького землетрусу…

Завдяки позиції мера турецького міста Ерзін у провінції Хатай, яка сильно постраждала від землетрусів 6 лютого, ніхто не загинув і не травмувався. Міський голова Оккеш Ельмасоглу впевнений, що все тому, що він просто не дозволяв незаконну забудову в місті.

Як пише турецьке видання Cumhuriyet, Оккеш Ельмасоглу став своєрідним героєм після землетрусу, хоча просто виконував свою роботу.

Хоча місто Ерзін розташоване в зоні руйнівного землетрусу, там майже ніхто не постраждав внаслідок лиха.

«Я не дозволяв жодних незаконних будівель чи будівельних робіт. Іноді люди сердилися на мене і насмішкувато запитували, чи хочу я бути єдиним порядним у країні. Тож у мене є чиста совість. У мене незаконне будівництво не дозволено», – пояснив він такий феномен турецькому телебаченню.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За словами Ельмасоглу, в Ерзіні також існували незаконно зведені будівлі та невдале будівництво, але не без притягнення винних до відповідальності, хоча його не одноразово закликали закрити на це очі.

«До мене приходили і скаржилися, що не можуть дозволити собі дозвіл на будівництво. Я завжди казав «вибачте». Тому в нас досить багато людей. місто злиться на мене», – додав він.

Однак і в цьому місті вирішили перевірити всі будівлі на відповідність нормам інженерії.

Станом на вечір 14 лютого у Туреччині і Сирії підтвердили понад 41 тисячу загиблих від руйнівного землетрусу.

Землетруси в Туреччині та Сирії стали найсильнішим стихійним лихом у регіоні за останнє століття.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

В ООН не виключають, що кількість жертв землетрусу може подвоїтися або навіть потроїтися.

Одна українська родина стала жертвою землетрусу в Туреччині. Всього внаслідок удару стихії 6 лютого загинули п’ять громадян України.

Нагадаємо, що в Туреччині притягують до відповідальності недобросовісних забудовників, чиї будинки стали причиною багатьох смертей під час землетрусу…

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності