Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Катаклізми на землі не вщухають – зруйновано “КОЛИСКУ ЦИВІЛІЗАЦІЇ”

Вночі на 13 лютого черговий землетрус із кількаста, що за останній тиждень струсили Землю,  магнітудою 5,8 та 4,0 стався біля Курильських островів в росії, – повідомляють іноземні ЗМІ
Нагадаємо, що внаслідок землетрусу 6 лютого в Туреччині і Сирії уже загинули понад 30 тис. людей, сотня тисяч травмовані…
За словами президента Національного інституту геофізики та вулканології Італії (INGV) Карло Дольоні, зрушилась аравійська плита.
“Аравійська плита зрушила приблизно на 3 метри в напрямку північний схід – південний захід стосовно Анатолійської плити. В прикордонній зоні між Аравійською та Анатолійською плитою”
Загальна величина розламу склала 30 метрів глибини і ширини та понад 150 кілометрів у довжину!!!
Які з цього приводу будуть наслідки?
Людина влучно пояснила: “Я не сейсмолог і навіть не географ. Але я знаю, коли їде потяг чи фура, то в будинках за сто метрів дрижать шибки.
Коли керовані вибухи в кар’єрі – земля двигтить за кілька кілометрів. Коли гучно крикнути в горах – рушить лавина. А коли сильно стрибнути на п’яти, то можна струсити мозок.
Коли тисячі крилатих і балістичних ракет вже рік гембають по одній з тектонічних плит, то струс мозку отримує вся планета Земля.
Для цього не потрібно мати спеціальну освіту, достатньо взяти камінь і молоток і постукати по одному й тому ж місцю разів зо двадцять, а потім подивитись, куди розповзлись тріщини…
Запитаєтеся, а до чого тут Курильські острови? А до того, що з того ще один дурнуватий сусід росії – північна корея “гембає” по землі і океану, випробовуючи власні ракети.
Поки повідомлень про смертельно-руйнівні для тієї частини світу цунамі нема, але не слід сподіватися, що воно так собі минеться безслідно…

***

Цікаво, і точно не випадково, що жахливий землетрус в Туреччині й Сирії відбувся саме в тих місцях де зародилася цивілізація. Саме там було винайдене землеробство, скотарство, монументальне будівництво, місто, як форма співжиття та інше, каже про це історик, філософ і політолог Дмитро Корчинський.

Європейці (й ми в тому числі) є генетичними нащадками мешканців неолітичної Анатолії, які вдалися до великого переселення в нинішню Європу у восьмому – четвертому тисячоліттях до Різдва Христового.
Наші злаки є генетичними нащадками диких злаків, які й досі ростуть в районі нинішнього землетрусу. Наші корови є генетичними нащадками корів, які стали свійськими саме там, десь дванадцять – десять тисяч років тому.
Руйнування колиски цивілізації – страшний знак. Насувається щось моторошне.

А тепер нагадаємо, що кілька днів тому в бразильському Ріо-де-Жанейро блискавка влучила в статую Христа Спасителя. Зазначається, що фото блискавки, що влучила в одне із семи чудес світу (монумент заввишки 38 метрів – візитівка міста, країни та усієї Південної Америки), стало вірусним в соцмережах.

Раніше блискавка вже била по велетенській статуї Христа Спасителя в Ріо-де-Жанейро у 2014 році, який є початком російсько-української війни, яку багато людей уже давно називають прелюдією ІІІ-Світової війни і Армагедоном!..

То невже найсвітліші розуми світу не озвучать причин цієї серії землетрусів по всій планеті? І невже ні до кого із вчених голів не дійшло, що росія руйнує не саму Україну, а весь Світ, і ця війна принесе небачені досі втрати планеті? Чи продовжать далі загравати з країною божевільних самогубць? Чи збираються сховатись від майбутніх екологічних катастроф за адміністративними кордонами?

 

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності