Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

РОЗМИТНЕННЯ авто через “ДІЯ”, а обов’язкове автострахування подорожчає

Нардепи зі “слуг” пропонують у ВР скасувати громадянам нулеве розмитнення автомобілів для цівільних потреб словами. Водночас прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявляє, що найближчим часом буде запроваджено полегшену процедуру швидкого розмитнення автомобілів через програму “Дія”.

“Щодо податків на автомобільний транспорт, то цю норму в проекті закону відстрочено до 1 липня, але до цього часу буде впроваджено полегшену процедуру швидкого розмитнення автомобілів через “Дію”, – сказав Шмигаль на спільному брифінгу з прем’єр-міністром Польщі Матеушем Моравецким у Києві .

Отож, із чергової обіцянки прем’єра Шмигаля, всі українці зможуть розмитнити автомобілі на під’їзді до митного контролю з автоматичною реєстрацією та надходженням документів та номерів додому або з можливістю забрати у певний час у Центрах реєстрації чи Центрах надання адміністративних послуг.

Ціни на обов’язкове автострахування підвищуються.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

НБУ повідомляє, що з 1 липня 2022 року набувають чинності кілька нововведень, які, ймовірно, спричинять підвищення тарифів по автоцивілки, а саме:

☑️ Збільшуються суми виплат зі страховки: за шкоду майну передбачено 160 000 грн., замість 130 000 грн. За шкоду, заподіяну життю та здоров’ю потерпілих, – 320 000 грн., замість 260 000 грн.

☑️Збільшено розмір страхової виплати за Європротоколом до 80 000 грн

☑️Розширено діапазон значень коригуючого коефіцієнта до базового страхового платежу. Це дозволить страховикам бути більш гнучкими у ціноутворенні.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

☝️ Незважаючи на це, автовласники можуть встигнути заощадити не менше 10%, оформляючи вже зараз електронний ОСАЦВ на сервісі онлайн страхування hotline finance. Процес страхування займає 5 хвилин, а готовий поліс надсилається на email клієнта.
Страховку можна оформити за 3 місяці до початку дії договору.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності