Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

“Розпущене волосся заважає в бою”, – Тимошенко в Польщі, а підбори у візку їй не мішали…

Українці давно знають, що “Україні потрібний Литвин”, а також Юлія Володимирівна, яка днями побувала в Польщі, де спробувала себе реанімувати як політика, раз не виходить на Батьківщині, де її фермери посилають слідом за російським військовим кораблем (відео внизу статті)…

Глава партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко в інтерв’ю газеті Rzeczpospolita пояснила, чому після російського вторгнення повернулася до своєї знаменитої зачіски: укладеної довкола голови коси.

“Бо розпущене волосся заважає в бою”, — сказала вона.

Відповідаючи на запитання, що лідер однієї з основних політичних сил робить у Польщі під час війни, Тимошенко запевнила, що вперше після 24 лютого виїхала з України, щоб організувати допомогу пораненим солдатам та переселенцям. До цього вона була в Києві та “в багатьох гарячих точках нашої країни”.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Останнім часом лідер “Батьківщини” досить часто міняє зачіски. Від звичної коси вона відмовилася в листопаді 2020 року. На публіці політик з’явилася із чубчиком, а волосся зібрала на потилиці.

У лютому 2021-го Тимошенко прийшла до Верховної Ради з незвичайною зачіскою, яку називають “риб’ячою косою”.

26 квітня 2021 року 60-річна лідерка “Батьківщини” з’явилася в парламенті з новою зачіскою, зібравши волосся в пучок.

Як чинний політик вона нагадала про себе в травні, коли подала до парламенту законопроєкт про заборону операцій з рублем.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

А ось аграрій і голова ФК “Інгулець” Олександр Поворознюк як його під час війни просили показово зустріти на Кіровоградщині Юлію Тимошенко (УВАГА! – НЕЦЕНЗУРНА ЛЕКСИКА):

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності