Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Розумні пристрої для відстеження стану здоров’я

Компанія Philips запустила лінійку пристроїв для відстеження стану здоров‘я користувача. Вони є частиною Personal Health Program і можуть передавати дані в фірмовий додаток HealthSuite, доступне для iOS і Android.Однією з новинок є розумні годинник Health Watch з круглим монохромним дисплеєм. Вони здатні безперервно відстежувати серцевий ритм. При цьому, на відміну від більшості інших споживчих продуктів, для них заявлена клінічна точність.

Пристрій також може відстежувати кількість пройдених кроків, спалених калорій, фази сну, дихання в стані спокою. Крім того, годинник здатні автоматично розрізняти ходьбу, біг і їзду на велосипеді. Корпус забезпечує захист внутрішніх компонентів від впливу бризок і дощу. Розумні годинник Philips Health Watch можуть працювати без підзарядки до 4 днів, а вбудованої пам’яті достатньо для зберігання даних протягом 7 днів.

Ще одним новим пристроєм в рамках Personal Health Program є розумні підлогові ваги Body Analysis Scale. Крім вимірювання маси тіла користувача вони також здатні визначати індекс маси тіла (величина, що дозволяє оцінити ступінь відповідності маси людини та його зростання і, тим самим, побічно оцінити, чи є маса недостатньою, нормальною або надлишковою) і приблизний вміст жиру в організмі.

Також користувачам пропонуються наручні тонометри, що вимірюють систолічний та діастолічний тиск, а також частоту серцевих скорочень. На вибір пропонуються моделі для кріплення на зап’ясті (Wrist Blood Pressure Monitor) або на плечі (Upper Arm Blood Pressure Monitor). У цих пристроях підтримується можливість перемикання між двома профілями користувачів.Вушний термометр Ear Thermometer призначений для вимірювання температури тіла.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Причому робить він це досить швидко – всього за 2 секунди. Пристрій здатний вимірювати температуру тіла в діапазоні 32,4–42,9 градусів Цельсія з можливою похибкою вимірювання на рівні ±0,2 градуса Цельсія. Якщо температура тіла користувача виявиться вище 38,0 градуси Цельсія, апарат повідомить про це додатковим світловим сигналом червоного кольору.Ціна розумних годин Philips Health Watch заявлена на рівні $249,99.

Розумні ваги Body Analysis Scale обійдуться в $119,99. За тонометри Wrist Blood Pressure Monitor і Upper Arm Blood Pressure Monitor доведеться заплатити $89,99 $119,99, відповідно. Ціна вушного термометра Ear Thermometer становить $59,99. Очікується, що незабаром ціна пристроїв Body Analysis Scale і Upper Arm Blood Pressure Monitor буде знижена до $99,99.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності