Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Розвідка підрахувала залишки ракет в армії рф…

У держави-агресора зараз залишається щонайменше 585 ракет (без урахування Х-22), які стріляють на відстань понад 500 кілометрів і якими ворог найчастіше атакує різні регіони України.

Інформація від заступника начальника Головного управління розвідки Міноборони України, генерал-майора Вадима Скібіцького.

Той зауважив, що ГУР дуже ретельно відслідковує все, що пов’язано із запасами ракет у ворога та їхнім виробництвом.

«Якщо говорити про балістичні та крилаті ракети «Іскандер», то, за нашими даними, їх зараз є приблизно 270 одиниць. Запаси «Калібрів» – це орієнтовно 140 ракет. Х-101 у них менше, водночас загальна кількість Х-101, Х-555 і Х-55 з бойовою частиною, то, за нашими підрахунками, їх є близько 100 ракет», – порахував Скібіцький.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Крім того, за його словами, у росіян у запасах може бути ще приблизно 75 одиниць «Кинджалів».

Тим часом британська розвідка повідомляє, що через брак техніки й військових рф, вочевидь, змушена відмовлятися від проведення навчань «Захід-2023».

Нагадаємо, за минулу добу, 27 серпня, Сили оборони України знищили ще 490 російських окупантів, і таким чином втрати ворога перевалили за 260 тис. військових.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності