Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

РПЦ в Україні й далі каламутить воду… вже біля ОПУ

Так “віруючі” російської православної церкви в Україні передали до Офісу президента звернення з вимогою скасувати закон про примусову зміну їхньої старої пропагандистської назви УПЦ (МП) експрезидентом Петром Порошенком.

Про це журналістів повідомив глава Синодального інформаційно-просвітницького відділу РПЦвУ митрополит Ніжинський і Прилуцький Климент.

Зазначається, що відповідне звернення підписали понад 1 мільйон прихожан церкви. Раніше вони вже звертались до парламенту, уряду та президента, однак не отримали чіткої відповіді.

«Антиконституційні закони, які були прийняті за минулої влади, не тільки не скасовуються, а й ми бачимо велику кількість законодавчих ініціатив, які несуть небезпеку для віруючих УПЦ, і які порушують права всіх віруючих, незалежно від того, до якої конфесії вони себе зараховують», – наголосив Климент.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Цікаво, що відбулася передача звернення символічно 1 квітня…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності