Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Рудяк заперечив причетність до бізнесу свого родича

Начальник ГУ МВС у Львівській області Олександр Рудяк заперечив причетність до бізнесу свого швагра Володимира Дороша, який є співвласником «Лубенського молочного заводу». Журналісти оприлюднили цю інформацію у відповідь на кримінальне провадження, яке ГУ МВС у Львівській області порушило за фактом блокування в/ч 4114 і батальйону «Беркута».

«Я ніколи не приховував, що у мого швагра є потужний бізнес, і не приховую цього зараз. Але швагро почав займатися бізнесом значно раніше, ніж я одружився з його сестрою, будучи старшим лейтенантом міліції. Мені що, зруйнувати його бізнес? Я не маю стосунку до цього бізнесу», – сказав Олександр Рудяк ZAXID.NET.
20 січня видання «Наші Гроші. Львів» повідомило, що рідний брат дружини Олександра Рудяка Галини, Володимир Дорош, є співвласником «Лубенського молочного заводу» (ТМ «Гармонія»). Понад 84% цієї структури належить ТОВ «Мілко і Ко», власником 30% якого є саме Володимир Дорош, а ще 30% належить Катерині Дорош. Дружина Олександра Рудяка, за словами самого міліціонера, працює на «Лубенському молочному заводі».
Окрім того, Володимир Дорош є співзасновником «Лубенського ринку» і одним із власників ТОВ «Юридична компанія «Волдо», ТОВ «Транспортна компанія «Автофаворит», «Мажепа», ТОВ «Спортивний клуб «Фаворит», ТОВ «МП «Лубенський райагробуд», ПП «Євростиль», ПП «Євролюкс», ТОВ «Лубенський комбінат будівельних матеріалів».
Опублікувавши інформацію про наявність впливового бізнесмена серед близьких робичів керівника ГУ МВС у Львівській області, «Наші гроші. Львів» зазначають, що зробили це «у зв’язку з тиском міліції на львів’ян». У понеділок львівська міліція порушила кримінальне провадження за фактами блокування в/ч 4114 і батальйону «Беркута». Участь у блокуванні, яке триває і досі, за неофіційними даними, брали не менше трьох тисяч львів’ян.
20 січня львівські ЗМІ оприлюднили спільну заяву, у якій пообіцяли особливо ретельно відстежувати і оприлюднювати факти негласної діяльності чиновників та інших людей, причетних до тиску, репресій, переслідувань за журналістську діяльність тощо. Нагадаємо, один зі скандальних законів, ухвалених 16 січня Верховною Радою, забороняє збирати і поширювати приватну інформацію про суддів та правоохоронців.

Джерело: ZAXID.NET

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності