Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Руки геть від волонтера, який вгамував муZZикантів! – люди та мер Франківська

УКРАЇНЦІ СТАЛИ НА ЗАХИСТ ВОЛОНТЕРА, А МЕР РАДИТЬ ШУКАТИ ЙОМУ АДВОКАТА:

Минулими вихідними в центрі Івано-Франківська трапився конфлікт через виконання російських пісень дебелими молодими “біженцями”, які ховалися тут від мобілізації. А волонтер, який щойно повернувся черговий раз з передової і поховав вже не одного приятеля, а скільки ще їх по госпіталях у нього зараз, не втерпів такої наруги, і після того, як молоді кацапи не зрозуміли зауваження та почали навмисно його провокувати, дав ляпаса одному з них, після чого той обісрався на бруківці…

Усе це відбувалося під оплески перехожих. Адже Івано-Франківськ – це не Львів, де російська звучала досі наче у Києві чи Харкові, в якому п’яні виконавці російського блатняка у 2000 році вбили на вулиці Ігоря Білозора*…

Тільки, як завжди, одне викладене в інтернет відео наробило вкрай багато галасу на всю Україну.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Звісно, чоловік вмить став популярним, бо сотні сайтів новин і перепостів та мільйони коментарів, 90% з яких є на підтримку волонтера, зробили його відомим. Але ж є ще в Україні не тільки рускаязичні, які збираються западенців вчити, як їм жити, є “какая разніца”, але є ще й усілякі ліберасти а-ля “соросята” і же їм подібні, які почали патякати про конституційні права, ККУ, КПКУ і т.д.

Отож, волонтеру тепер через цих півців “арії круга-цоя із сектора газа” і їх ліберастичних друзів загрожують неприємності із законом. Мати умовну судимість-“хуліганку” нікому не потрібно. Хоча на оприлюдненому відео чути, як молодий чоловік просить його вдарити, кажучи:”Давай” . Ось чоловік й вирішив не відмовляти у проханні, щоб не здатися не ввічливим. Не зволікаючи граційно і швидко виконав прохання в повному обсязі чим вкотре довів, що галицькі люди дуже чуйні і при першій можливості відкликаються на потреби гостей міста.

На конфлікт також зреагував мер Івано-Франківська Руслан Марцінків, який вже прокоментував інцидент та доручив муніципальній варті бути уважнішими, йдеться в сюжеті Каналу 402:

“Я вчора дивився якесь відео. Треба тому хлопу адвоката певно знайти. Той, що моzzкалю дав по писку. Якщо є заява в поліції, треба реагувати. Що вони тут по-моZZкальськи співають пісень в центрі міста? Де муніципальна варта? Треба реагувати. Як не доходить, то шо”, – каже Марцінів, але чомусь цей головний свободівець міста не уточнив за чий кошт…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, музикант на зауваження не реагував та сам навмисно провокував конфлікт, тому сталась бійка.

А у мережах військові з передової, де є зв’язок, інші волонтери та прості люди коментують, що якщо, не дай того, Боже, волонтера почнуть займати правоохоронці, адвокати музикантів чи ще якесь мерзота, то нехай вони краще відразу тікають по зеленому коридору прямо до маскви під крило путіньської ошпареної укропом двоголової курки. Мало їм тут не буде.

І додають, що окрім ляпаса, слід ще було у тих пєвунів відібрати їхні гітари та передати бійцям на фронт чи до шпиталю для розради у час перепочинку. А меру радять спробувати цих горе-муZZикантів вислати із міста, і може цього разу у нього це вийде, якщо робити це разом з воєнкомом в напрямку фронтової передової…

Дух загиблих українських поетів

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

*Нагадаємо, український композитор, виконавець, народний артист України, лідер ВІА «Ватра» Ігор Білозір помер 28 травня 2000 року внаслідок побиття 8 травня 2000 року в кав’ярні «Цісарська кава», що на проспекті Шевченка у рідному йому Львові, за те, що заважав своїми українськими піснями групі відвідувачів (серед яких були Воронов і Калінін) співати та слухати російський шансон.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності