Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

РЯТІВНИК КЕЛЬНСЬКИХ ЖІНОК – ​НАШ, СЛОВ’ЯНИН

44-річний хорватський кік-боксер Іван Юрчевич, що працює швейцаром в готелі на привокзальній площі Кельна, врятував шістьох жінок від натовпу збожеволілих п’яних арабів у новорічну ніч, після якої до поліції із заявами про пограбування і зґвалтування мігрантами звернулося щонайменше чотири сотні німецьких жінок.
«У ту ніч до мене підбігли двоє дівчат, приблизно 20 років, благаючи врятувати їх від переслідували їх чоловіків. Відразу після цього підійшли четверо молодих арабів і сказали не втручатися, тому що це були «їхні жінки», – ​розповідає Іван.
«Дівчата були скромно одягнені: джинси і пальто, нічого провокаційного. Вони були дуже налякані. Я сказав їм стати позаду мене».
«Найнагліший з банди арабів йшов на мене з пляшкою, але я вирубав його одним ударом. Другого я вдарив в обличчя, він тут же впав. Інший з арабів провів пальцем по горлу, показуючи мені, що я труп і що вони повернуться за мною».
«Араби біснувалися на площі всю ніч. Одна жінка підійшла до мене, попросивши провести її через площу, де в машині чекав її чоловік. Кількох дівчат я сховав у готелі. Що ще залишалося робити? На площі було світошоу».
Іван, чемпіон світу з кік-боксингу, працює в п’ятизірковому готелі на площі, де відбулося більшість нападів в ту ніч, повідомляє британське видання The Daily Mail.
Він додав: «Чотири місяці тому ми вітали цих людей з розпростертими обіймами. Зараз їх репутація знищена. Вони жбурляли фаєри в собор, нападали на перехожих, будучи абсолютно п’яними».

Коли ця історія з’явилася в німецькій пресі, Івана Юрчевич охрестили героєм Кельна.

А ми, згадуючи про білих хорватів, які багато століть тому територією нинішньої України рушили на Балкани, де остаточно й осіли, що за тривалий час нашого співіснування на одних землях, хорвати залишилися українцям чи не найближчим слов’янським народом не тільки з подібною генетикою, але й мовою та культурою. І саме хорвати, як і українці колись не пустили мусульманські орди до Європи…

А ТИМ ЧАСОМ УКРАЇНЦЯМ В НІМЕЧЧИНІ ЗАГРОЖУЄ ДЕПОРТАЦІЯ

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Так тисячам мігрантів з України загрожує депортація з Німеччини, стверджується в матеріалі видання Frankfurter Rundschau.
За інформацією видання, прохання про надання політичного притулку внаслідок конфлікту на Сході України подали у Німеччині більше 7 тис. українців.
Багато з них минулими тижнями отримали повідомлення про відмову у наданні притулку. У 2014 році українці подали 2703 заяви на надання притулку, у 2015 – ​ще близько 4400.

Лише у 5,3% заяв ухвалюється позитивне рішення про надання притулку. «Кожна відмова супроводжується вимогою залишити країну», – ​цитує видання представника Федерального відомства з питань міграції та біженців.

Нагадаємо, минулого року в Німеччині було подано майже 477 тис. прохань про надання притулку. Минулого тижня політики з правлячої консервативної партії Християнсько-соціальний союз вимагали визнати Україну «безпечною країною походження». До «безпечних країн походження» належать усі країни ЄС, а також інші країни, де на основі законодавства, правоохоронних практик та загальних політичних обставин можна сміливо виключити наявність переслідувань, порушень прав людини та нелюдське поводження, йдеться у конституції Німеччини.

Притулок надається саме на підставі переслідувань. До безпечних країн минулого року було віднесено країни Західних Балкан.
А щодо гвалтівників-мігрантів з Азії чи Африки, яким Німеччина явно надає більшу перевагу ніж дипломованим українцям, то кожен з них отримуватиме щомісячно від німецького уряду по 600 Євро соціальної допомоги. І це без урахування безкоштовного житла, звільнення від оплати за компослуги, продпайків і т.ін. Тому, на відміну від українців, які хотіли б в Німеччині офіційно працювати, заробляти і сплачувати податки, понад 90% мігрантів в ЄС заявляють, що в майбутньому їх не цікавить пошук роботи, адже їм й так добре… пий, грабуй, ґвалтуй, ще й отримуй за це соцдопомогу і гроші!

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Підготував Тарас Боднар

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності