Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

С. Тігіпко: шукати винних не час…

tigipko-945x500Влада не приділяє уваги реальним проблемам Південного Сходу країни, чим провокує недовіру з боку жителів регіону до нового українського керівництва

Про це заявив народний депутат України, заступник Голови Партії регіонів Сергій Тігіпко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.
«У нинішньої влади проблеми в спілкуванні з Південним Сходом країни. Мешканці цих регіонів не так одностайно, як на Заході та в Центрі, довіряють цій владі і визнають її легітимність, а та, в свою чергу, відчуваючи запаморочення від високих постів, не звертає уваги на їхні реальні потреби», – заявив Сергій Тігіпко.
На думку політика, ситуація в країні вибухонебезпечна, а керівництво держави своїми неоднозначними рішеннями ще більше її розпалює.
«Влада ніби не усвідомлює, що Україна сьогодні схожа на порохову бочку і підносить до неї сірники у вигляді провокаційних рішень про скасування мовного закону, не присікає знесення пам’ятників і суперечки на тему історії. Будь-яка дія завжди викликає протидію. Сьогодні ми отримали це на Південному Сході», – зазначив народний депутат.
«Але шукати винних не час. Головне зараз – знайти компроміс між цінностями Західної та Східної України. Не розпалювати наших внутрішніх протиріч, а зосередитися на спільних інтересах і прагненнях, бути толерантними до всіх громадян України й поважати самобутність національних меншин. Це зробить нас більш стійкими до зовнішніх викликів», – підсумував Сергій Тігіпко.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності