Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

СААКАШВІЛІ ГОТУЮТЬ ЗАМІСТЬ ЯЦЕНЮКА ЧИ ПОРОШЕНКА?

Минулого тижня «ЗЛ» вже повідомляла про соцопитування в інтернетмережах щодо ймовірного висування Михайла Саакашвілі на наступних виборах на пост президента України й дискутувала з цього приводу.

І виявляється, що не дарма.

Бо уже на кінець минулого тижня і початок цього ті ж інтернет дописувачі, називаючи себе «щирими патріотами» закликали Президента призначити його грузинського екс-колегу на пост Прем’єр-міністра України.

«Звісно, – каже політаналітик Тарас Боднар, – мені було б дуже цікаво поспостерігати наскільки кращим «бездарного Яценюка» може бути розшукуваний у Грузії її екс-президент, якщо б цей експеримент відбувався у якійсь іншій країні, а не в нас. Бо я, як і інші українці, не хочу, щоб моя держава слугувала комусь за випробувальний полігон для усіляких політексперементів».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Я розумію, що для Порошенка – це, мабуть, останній шанс врятувати себе, заспокоїти населення відтермінуванням обіцяного «покращення» та нарешті позбутися «знахабнілого кроля», – продовжує Боднар.

«Але тут Порошенко повинен зрозуміти, що, можливо, він й запланував Міхо на прем’єрську посаду, але амбіції грузинського «майстра піару», який за рейтингами сьогодні в Україні дійсно далеко опереджає усіх політиків і Порошенка, помноженні на мінливу думку їх спільних американських друзів, в майбутньому таки можуть сильно вдарити по Президенту.

Не слід забувати Петру Олексійовичу й про те, що більшість реформ Саакашвілі сьогодні в Грузії називають бутафорними. Підтверджують своєю діяльністю це і земляки новоспеченого губернатора Одещини, які працюють за одну зарплату на урядових посадах в Україні. Тож треба розуміти, що загорнувши кусок глини у папірець, конфетки Рошен з неї не отримаєш, а те що колись здавалося рятівним, згодом може перетворитися і на чиюсь поразку», – підсумовує політик. – А писати в соцмережах лозунги про Саакашвілі-прем’єра не таке вже й складне заняття. Одна особа, як доводять сьогодні нам російські спецслужби, може писати під ста чи більше вигаданими іменами в соцмережах і формувати фальшиву громадську думку. А коли у вас на зарплаті таких кілька десятків чи сотень, що вже і казати?! Хіба цього не знає майстер піару?»

Підготував Іван Луйко

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності