Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Саакашвілі і Філатов зійшлися в «бойовому герці»

Народний депутат, колишній заступник губернатора Дніпропетровської області Борис Філатов посварився з керівником Одеської ОДА Михайлом Саакашвілі через вибори в 205-му окрузі в Чернігівській області.

На вулиці Чернігова Філатов зустрів Саакашвілі з кандидатом в депутати по 205-му округу від партії президента (БПП), керівником Державного управління справами Сергієм Березенком.

Філатов звинуватив Березенка в роздачі грошей виборцям. «Ти всі бабки роздав?», – звернувся нардеп до Березенка, після чого охорона кандидата в депутати стала поміж ним і Філатовим.

Нардеп назвав Березенка «молодим і цинічним падонком», і вступив у словесну перепалку з Саакашвілі.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«И вы также деньги раздавайте, Михаил!», – звернувся Філатов до губернатора. Саакашвілі спочатку не зрозумів про які гроші йдеться, а потім у відповідь назвав Філатова «накачанным ублюдком».

Після цього охорона розвела політиків і вони розійшлися в різні боки.

Згодом Борис Філатов на своїй сторінці у Фесбук написав:
«…Сегодняшний приезд Саакашвили в под­держку Березенко – это плевок не мне. Всем вам.
Уверовавшим в очередного «мессию». Тем, кто не слышит голоса разума, а надеется на чужого доброго дядю. Кто живет соцсетями, а не подъездами.

ss2Сегодня маски сброшены. «Надежда миллионов», «гроза коррупционеров» оказалася обычным чванливым попугаем, который приехал поддержать 30 летнего сосунка из «молодой команды» Черновецкого. Молодою циничную поросль, влезшую во власть на крови и чаяниях людей. Негодяя, который завалил Чернигов купюрами и автоматами.
Я бы мог сказать так: «Миша, я не прокурор и авиадиспетчер, меня твоими дешевыми пугалками не проймешь. Я тебя на х@ю видал». Но я скажу так: «Это – моя страна, не – твоя. И твоей она никогда не станет. Меня три раза хотели положить в могилу сепары, пока твой Порошенко сидел в кустах и по Венам с Фирташами ковал себе путь к президенству»

Больно смотреть на все происходящее. Больно. Но я справлюсь. Потому, что я «накачанный ублюдок…»

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, що в 205 окрузі боротьбу за депутатський мандат ведуть представник команди Ігоря Коломойського, колишній заступник губернатора Дніпропетровської області Ігор Корбан і провладний кандидат від «Блоку Петра Порошенка» Сергій Березенко.

Передвиборна кампанія проходить з масою порушень з обох сторін.

Прихильники Корбана виявили машину штабу Березенка з розкладеними по конвертах грошима для підкупу виборців та патронами для зброї.

ss3Сам же Корбан не соромиться роздавати продукти виборцям під час своєї агітації, мотивуючи це тим, що людей необхідно годувати.

У зв’язку з цим Саакашвілі теж написав на своїй сторінці у тому ж таки Фейсбуці наступне:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«У зв’язку з виборами на 205 окрузі в Чернігові, мене вразило, що на місці не було жодної міжнародної або об’єктивної національної спостережної місії. Люди благали про вільні та чесні вибори. Але не достатньо бути присутніми лише в день виборів. Сьогодні грубі порушення вже відбуваються і не можна виключати, що вони трапляються з обох сторін. Я звертаюсь до Офісу демократичних інститутів ОБСЄ і українських неупереджених НУО, їдьте до Чернігова негайно, щоб ці дуже важливі вибори не перетворились на фарс».

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності