Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Саакашвілі: лише через 20 років Україна повернеться до показників епохи Януковича

В даний час Україна є найбіднішою країною Європи.

Таку думку губернатор Одеської області Михайло Саакашвілі висловив в ході т. зв. стратегічної сесії Одеського регіону.

«Сейчас Украина – самая бедная страна в Европе. Если падение экономики вдруг остановится и Украина будет развиваться каждый год на 4%, то мы дойдем до уровня 2013 года через 20 лет. Только спустя два десятилетия мы вернемся на экономические показатели Украины Януковича», – зізнався грузинський варяг і показовий реформатор, як називають Саакашвілі на його батьківщині.

Тож згідно слів Саакашвілі випливає, що Революція гідності і Євромайдан з усіма їх жертвами були марними? Адже виявляється, що Україна тоді жила в менш-більш достатку, і приводів до майдану, окрім зовнішніх, ніяк не було?

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Після такого зізнання Саакашвілі йому залишається лиш назвати, кому це було вигідно, і хто за усім цим стояв…

Між іншим, як передає видання Коментарі, в Києві біля метро Дарниця, де знесли всі кіоски з продажу хліба (анонсували це як наведення порядку з МАФами), через тиждень стояли вже нові кіоски з… хачапурі…

Підготував Дмитро Несміш

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності