Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Саакашвілі заявив про готовність США постачати зброю Україні

Радник Порошенка побоюється спроб Росії взяти Маріуполь

Голова Міжнародної ради реформ Михайло Саакашвілі стверджує, що рішення про постачання американської зброї Україні готове на 99%.

“Коли Президент Порошенко сказав про це в Конгресі у своїй тріумфальній промові у вересні минулого року, для багатьох це стало несподіванкою і багато хто про це слухати навіть не хотів. Зараз практично це рішення на 99 відсотків підготовлено. Коли буде останній, найзначніший відсоток – я не знаю, сподіваюся – найближчим часом, тому що часу в України дуже мало”, – заявив він напередодні в ефірі “5 каналу”.

Йдеться виключно про зброю оборонного характеру. “Отримання Україною оборонної зброї буде найпотужнішим сигналом, щоб урятувати тисячі і тисячі людських життів. Зупинити подальшу російську агресію, ми всі знаємо, що Путін спробує зараз не тільки Маріуполь, а й весь південний фланг захопити, потім він спробує скинути уряд у Києві. Українській державі потрібно оборонятися і захищати свою безпеку”, – заявив Саакашвілі.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, що минулого тижня

Саакашвілі побував у США, щоб лобіювати рішення про видачу сучасної зброї Україні. За три дні він планував провести 34 зустрічі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності