Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

САДОВИЙ МОНОПОЛІЗУЄ РИНОК ПЕРЕВІЗНИКІВ?

Так майже 100 водіїв маршруток, яких влада міста хоче позбавити роботи, разом зі своєю технікою днями виїхали з пікетом під стіни Львівської мерії.

Як пояснили перевізники, вони представляють компанію «Успіх БМ» і прийшли до керівництва міста, щоб їх почули.

Причиною протесту стало те, що днями Галицький районний суд підтримав рішення про розірвання мерією угоди з перевізником «Успіх БМ», який обслуговує в місті шість маршрутів: № № 47-а, 48, 49, 50, 51, 53.
Водії тримають плакати з написами: «Геть руки від «Успіх БМ», «Садовий знищує бізнес», «Садовий прибирає до своїх рук маршрутки», «Садовий – транспортний рейдер».

Як розповів директор ТзОВ Юрій Мельник, компанія має 105 одиниць техніки, 50 низькопідлогових автобусів. У ній працюють більше ніж 300 людей, які можуть утратити роботу.
«Відбувається рейдерське захоплення маршрутів нашого підприємства задля його знищення. В один день суд став на бік Львівської міськради й постановив, що вважає правомірним розірвання договору. Ми не відкидаємо, що був тиск на суд», – каже Юрій Мельник.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За словами перевізників, угоду з підприємством мерія розірвала на підставі всього трьох протоколів ДАІ. Водії компанії запевняють, що найбільший порушник у Львові – ЛКП «АТП № 1». Однак міська влада воює з приватними перевізниками, щоб монополізувати ринок перевезень.

«Якщо ми втратимо роботу, це загрожує транспортним колапсом, тому що водії не мовчатимуть і страйкуватимуть, транспорт зупиниться. Інші перевізники нам повідомили, що на знак солідарності теж зупиняться. Адже вони проти такого свавілля влади і знищення бізнесу, який створює робочі місця. Наступними можуть бути вони», – пояснив Юрій Мельник.

За словами директора, все це роблять задля монополізації ринку і створення надпотужного підприємства «АТП № 1», підконтрольного меру Львова Андрієві Садовому.

Згідно з договором з мерією, ТзОВ «Успіх БМ» мало працювати у Львові ще 3 роки, підприємство має кредитні зобов’язання на мільйони гривень, а його позбавляють роботи.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Підготував Ярослав С.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності