Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Садовий не знає бюджету Львова?

Мер Львова Андрій Садовий не зміг озвучити параметри бюджету міста на засіданні Ради регіонального розвитку під головуванням Президента, повідомляє РБК.

«Мер Києва Віталій Кличко і мер Одеси Геннадій Труханов на прохання Порошенка озвучити параметри міських бюджетів дали точні цифри. При цьому Садовий параметри бюджету озвучити не зміг», – ​повідомив співрозмовник.

Нагадаємо, що міський голова Львове вже не вперше оконфузився з подібного питання. Так раніше Садовий не зміг відповісти на запитання журналістів щодо економічної сторони Євро‑2012. Тоді мер заявив, що найбільшим прибуток для Львова від проведення Євро‑2102 він вважає збудовані за державні кошти аеропорт та стадіон, а на запитання журналістів щодо заробітку міста від напливу туристів міський голова вихваляв інфраструктурні об’єкти, однак, не зміг зазначити, коли вони окупляться.

«Тут важко рахувати. Які гроші рахувати: міські чи державні? Маючи такий аеропорт, маючи таку злітно-посадкову смугу це майбутнє для міста і цілого регіону. Стадіон, як центр розвитку нової території, де має бути багато нових споруд, – ​спробував викрутитися з незручного питання Садовий, завівши усім знайому пісню, куди йдуть податки. – ​Якби ми хоч половину податків залишали у Львові, був би інший розклад цифр, а так 90% податків, які збирають у Львові, йде до державного бюджету і тільки через такі івенти ми можемо отримувати кошти на інфраструктуру».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Ось такий він, легендарний супермер Лємберга (австро-угорська назва Львова, – ​ред.).

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності