Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Садовий зробив Гриценка своїм політичним боржником та ще поверне заставу з ЦВК

Вчора кандидати у президенти України Андрій Садовий та Анатолій Гриценко вели жваву бесіду в одному із кафе Києва та навмисно інтригуючи посміхалися і позували перехожим, які їх фотографували. А вже сьогодні, 1 березня, кандидат у президенти Андрій Садовий заявив, що відмовиться від участі у виборах на користь Анатолія Гриценка.

Також лідер “Самопомочі” Андрій Садовий вважає, що своїм зняттям із президентських перегонів додав лідеру “Громадянської позиції” Анатолію Гриценку “як мінімум 10%” електоральної підтримки.

“…Давайте не будемо забігати так далеко. Сьогодні ми намагаємося змоделювати ситуацію на наступні 30 днів, я зробив крок і думаю, що це додасть Гриценку як мінімум 10%“, – зазначив він.

Як відомо, кандидату, який до 6 березня зніме свою кандидатуру у ЦВК, буде повернуто заставу у сумі 2,5 млн. грн.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Кандидат у президенти України екс-журналіст Дмитро Гнап теж заявляє про свою готовність послідувати прикладу Садового та знятися на користь Гриценка, але після з’їзду партії, що його висунула…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності