Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Сало розпочав антикорупційну кампанію на Львівщині

Підприємці Львівщини розпочинають антикорупційну кампанію
«Жодного хабара. Корумпованих чиновників у відставку!» – з таким гаслом та закликом до влади та представників бізнесу виступили великі та малі сільгосппідприємства Львівщини. Спільно з Асоціацією фермерів Львівської області вони розпочали антикорупційну кампанію проти чиновників-хабарників з реєстраційних та дозвільних структур.

Попри те, що нова влада декларує курс на системні реформи, зокрема і в органах державної влади, чиновники на місцях продовжують шантажувати та провокувати на дачу хабарів великий та малий бізнес. Найбільш дискредитовані керівники управлінь далі спокійно почувають себе у своїх кріслах і переконані, що при новій владі знову будуть нарощувати свої статки, паразитуючи на приватному бізнесі.
Представники сільськогосподарського бізнесу, представники органів місцевого самоврядування виступлять із заявою та зверненням до керівництва центральних органів влади, до голови Львівської облдержадміністрації. Буде поіменно названо корумпованих чиновників – керівників управлінь, які причетні до блокування роботи підприємств і яких вони вимагають звільнити.

«Ми звертаємось до вищого керівництва країни – звільнити та не допустити повторного призначення на посади корумпованих та дискредитованих керівників управлінь дозвільних та реєстраційних структур. Це ж стосується і керівників управлінь у Львівській області.
Також ми звертаємось до представників українського бізнесу – час починати з себе: припинити давати хабарі та звернутись до правоохоронних структур із скаргами та заявами про факти корупції.

Януковича вже немає при владі, але корупціонери, які жирували при ньому залишилися. Сотні випускників юристів і земельників сьогодні стоять на обліку на біржах праці, але не можуть без хабара попасти на роботу в ці структури.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Якщо наш голос залишиться не почутим, ми змушені будемо вдатись до радикальніших дій», – заявляють сільгоспвиробники.
7 квітня в Львівському Прес-клубі з цього приводу відбулася прес-конференція сільгоспвиробників та представників Асоціації фермерів Львівщини на тему: «Підприємці Львівщини розпочинають антикорупційну кампанію».

Учасники прес-конференції:
САЛО О. – представник Асоціації фермерів Львівщини;
СВЕЛЕБА А. – голова асоціації молоковиробників Львівщини;
ОДНОРІГ Ю. – заступник директора з організації виробництва ПП «Західний Буг»;
НАНДЕЛЬШТЕДТ Т. – німецький інвестор, голова ТзОВ «Біорена» с. Пісочна Миколаївського району;
ДУБИК С. – сільський голова с. Рудники Миколаївського району та інші представники бізнесу та органів місцевого самоврядування.

Джерело: Дивись.info

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності