Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Самогубство мера Кривого Рогу із “Сайги”, коли був пістолет?! – доволі незручно…

Міського голову Кривого Рогу Костянтина Павлова знайшли мертвим у власному будинку.

Першим про це повідомив народний депутат від ОПЗЖ Вадим Рабінович у Facebook

У неділю, 15 серпня, у селі Вільне, що під Кривим Рогом, знайшли тіло чоловіка у калюжі крові, поряд була рушниця. Померлий – мер Кривого Рогу Костянтин Павлов.

За словами Рабіновича, Павлов загинув. Також нардеп опублікував фото з місця події.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Hromadske з посиланням речницю поліції міста повідомляє, що мера Кривого Рогу знайшли мертвим, а поряд з ним правоохоронці виявили рушницю.

Наразі на місці тривають слідчі дії.

Генпродюсер телеканалу “112 Україна”, екс-кандидат в нардепи від ОПЗЖ Артем Марчевський у Facebook також написав про смерть мера.

Пряма мова Марчевського: “Костянтин Павлов, мер Кривого Рогу від ОПЗЖ знайдений мертвим. Вогнепальне поранення в голову. Співчуваю рідним і близьким“.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Речниця поліції Дніпропетровської області Ганна Старчевська зазначила, що вже відкрили кримінальне провадження за статтею 115 ККУ (умисне вбивство).

Поліція отримала повідомлення щодо Павлова близько 16:00. Тіло знайшов знайомий загиблого.

На місце події відразу прибули керівник Нацполіції в Дніпропетровській області Анатолій Щадило, начальник Криворізького районного управління поліції, слідчо-оперативні групи та криміналістична лабораторія. Правоохоронці обстежили будинок та встановлюють свідків події.

У партії “Опозиційна платформа – За життя” вважають, що мер Кривого Рогу Костянтин Павлов був убитий і про самогубство не йдеться.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Це ж саме пише і колишній народний депутат Ігор Мосійчук, який знав покійного ще по Верховній Раді: “Ще одна причина по якій я не вірю в самогубство це те, що при наявності пістолета він нібито обрав карабін «Сайга». Як мінімум дуже не зручно…

Нагадаємо:

Вибори мера Кривого Рогу відбувалися у грудні 2020-го. Тоді президент Володимир Зеленський закликав жителів міста прийти на виборчі дільниці, щоб обрати гідного мера.
Тоді у другому турі за посаду міського голови боролися кандидат від “Слуги народу” Дмитро Шевчик та представник ОПЗЖ Костянтин Павлов. Тодішній мер Кривого Рогу Юрій Вілкул знявся з другого туру виборів посилаючись на стан здоров’я та закликав віддати голоси за Павлова. Саме він в результаті й переміг.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності