Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

“Самогубством” визнав суд у Франції смерть від COVID-вакцини… бо вакцина – це експерементальний препарат

У Франції викликала великий резонанс справа багатого похилого паризького бізнесмена, який застрахував своє життя на багато мільйонів і помер від COVID-вакцинації. Страхова компанія відмовилася виплачувати гроші родичам померлого, а суд визнав правоту компанії, повідомляє Unser Mitteleuropa.

Медики визнали, що смерть чоловіка настала внаслідок вакцинації.

Після цього страхова компанія відмовилася виплачувати сім’ї гроші, оскільки страховий поліс виключає використання експериментальних препаратів та лікування, включаючи вакцинацію від коронавірусу.

Сім’я подала до суду на страхову компанію, але програла. Суддя ухвалив, що побічні ефекти експериментальної вакцини оприлюднюються і померлий не міг стверджувати, що не знає про них, коли він добровільно приймав вакцину. Також у суді наголосили, що у Франції немає жодного закону, який змушував його щеплюватися, в цей же час днями уряд цієї країни прийняв рішення про жорсткі радикальні міри осіб, які відмовляються від вакцинації…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

“Тому його смерть, по суті, є самогубством”, – ухвалив суд.

У страховій компанії зазначили, що суїцид, як і смерть від експериментальних ліків, не є страховим випадком.

Нагадаємо, у Франції рік розпочався з масових мітингів антивакцинаторів через розгляд у парламенті законопроекту, за яким ковидні «перепустки» видаватимуться лише щепленим.

Сьогодні їх можна отримати також на основі ПЛР-тесту щодо відсутності інфекції.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Цікаво!

Виробник синтетичного ліпіду ALC – 0315, що входить у склад вакцини Пфайзер, забороняє його введення людям! (biomol.com):

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності