Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

САМООБОРОНА «КОНТРОЛЮВАТИМЕ» РОЗСЛІДУВАННЯ ДТП У ФРАНКІВСЬКУ

11 лютого близько 19.20 в Івано-Франківську по вулиці Коновальця біля повороту до аеропорту сталася потрійна ДТП.
Легковик Chevrolet Aveo вилетів на смугу зустрічного руху і зіткнувся з вантажним мікроавтобусом «Renault Master», який перекинувся від зіткнення. Після чого легковик врізався у маршрутку з пасажирами.

На щастя, в ДТП ніхто не потерпів.

Про намір контролювати процес розслідування цієї потрійної ДТП оголосили представники місцевої Самооборони.
Самооборонівці прибули на місце, коли працівники ДАІ вже почали оформлення ДТП. На той час винуватець аварії вже був доставлений на освідчення стану сп’яніння. Біля його розбитої машини «Chevrolet Aveo» АК 6299 походжав презентабельний на вигляд старший чоловік. Йому виразно важко давалася артикуляція, проте не бракувало агресії до надто цікавих глядачів і журналістів. Чоловік вимагав прибрати фотокамери. І наголошував, що в нього є зв’язки в міліції.
«Не знімайте. Заберіть камеру. Нащо вам проблем? Яка різниця, що сталося? Я завтра 20 свідків приведу, і вони скажуть, що маршрутка сама кудись в’їхала. Маршрутку можете знімати – вона перевернулася в Чернієві на мості», – вигукував чоловік.

Представникам Самооборони, які зажадали пояснень, він представився як родичем водія «Chevrolet Aveo», а винуватцем аварії назвав він якогось «Михайла»

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Михайла Храбатина», – уточнили представники ДАІ, які оформляли протокол ДТП.

За словами самооборонівців, водій «Chevrolet Aveo» перед тим, як в’їхати у вантажний бус і мікроавтобус з людьми, вписував піруети з розворотами в центі міста.

В оточенні хлопців у камуфляжі галасливий «родич» притих, а згодом з місця пригоди його забрала машина з «членами родини».

Отож, «Самооборона» оголосила, що бере під контроль розслідування правоохоронцями цієї аварії. Тому її представники також поїхали на проведення експертизи на алкоголь. В результаті чого самооборонівці повідомили, що винуватець ДТП «надув» аж 2,22 проміле алкоголю. Цю ж інформацію підтвердили й працівники ДАІ.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Міліціонери взяли пояснення у водіїв потерпілих мікроавтобусів.

«Коли ми прибули на місце, наш бус уже лежав на боці. Водій, Слава богу, не потерпів. Вибрався з машини сам. Його оглянула швидка. А наш бус рухався в бік «Велмарту», коли йому назустріч, на зустрічну смугу руху, вилетів темний автомобіль. Водій автобуса хотів ухилитися і пішов вправо, але не встиг. «Авео» врізалося в задню частину маршрутного буса, його розвернуло і перевернуло. Після чого «Авео» врізалася в маршрутку № 64, що їхала по своїй смузі руху. Врізалася і зупинилася. Водій виліз, майже випав, і був «ледве теплий». Весь час стверджував, що то не він вів машину. Хоча був сам в авто і випав зі сторони водія», – розповів представник фірми «Сахара».

Фото: Курс
Підготував Дмитро Несміш

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності