Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

«САМОПОМІЧ» ПІДТРИМУЄ СААКАШВІЛІ

Наступним прем’єр-міністром після Арсенія Яценюка має стати іноземець. Про це в прямому ефірі «Шустер Live» у п’ятницю, 4 грудня, сказав заступник голови фракції «Самопоміч» Єгор Соболєв.

«На мою думку, прем’єр-міністром повинен бути іноземець», – ​сказав він. Соболєв аргументував це відсутністю «чистих» і досвідчених політиків в Україні.

«Ми цілком справедливо тавруємо уряд Яценюка. Це його другий уряд, і жоден з них не був успішним», – ​сказав він і зазначив, що сподівається, що парламент знайде силу і волю обговорювати кандидатуру іншого прем’єра.
Також Соболєв зазначив, що у нього є на прикметі деякі кандидатури, але не назвав конкретних імен.

«У мене є цілих 2 кандидата. Ми їх обговорюємо разом з фракцією «Самопоміч». Тільки б я хотів, щоб все було по-чесному.
Ми спочатку брали б рішення, говорили з цими людьми, отримували їх згоду, потім пропонували нашим партнерам, а потім би йшли на телебачення відстоювали ці позиції», – ​підкреслив він.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

На кого з іноземних кандидатів у прем’єри натякає Соболєв, здогадатися не тяжко, адже не так давно журналісти відзняли люб’язно-гаряче спілкування голови партії «Самопоміч» Андрія Садового у Львові з очільником Одещини Михаелом Саакашвілі, якого уже давно прогнозують на цю посаду. Свою дружбу з Садовим підтвердив і сам Саакашвілі, виступаючи перед громадськістю в середині листопада у Івано-Франківську.

Та й призначення Саакашвілі керівником Одеської митниці львів’янки, дружини людини з оточення Садового теж багато про що говорить…

Підготував Тарас Боднар

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності