Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

«Самопомочі» не до доріг Львівщини?

Франкція «Самопомочі» у Верховній Раді допомогла завалити прийняття проекту Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо експерименту в Одеській, Волинській та Львівській областях з фінансування реконструкції, поточного ремонту автомобільних доріг загального користування державного значення, який, зокрема, передбачає додаткові кошти на ремонт доріг Львівщини.

«За» прийняття законопроекту за основу та в цілому проголосували лише 182 нардепи.

Законопроект передбачає, що 50% від перевиконання митних платежів мають бути скеровані на ремонт доріг Львівщини – Львів-Радехів-Луцьк та Львів-Славське. Дивною у цьому шкурному для області питання виявилася позиція фракції партії «Самопоміч», лідером якої є мер Львова Андрій Садовий. Із 31 депутата цієї фракції «за» прийняття законопроекту проголосували лише 18.

Щоправда згодом депутати 238 голосами повернулися до розгляду цього законопроекту та навіть прийняли його за основу (241 – «за»). Проте, позиція фракції «Самопоміч» залишилася майже незмінною. За проголосували лише 19 із 31 нардепа від цієї фракції.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, під час наради з силовиками у Львові 2 липня Президент Порошенко повідомив, що звернеться з ініціативою до ВРУ, щоб частина доходів від ефективної діяльності пунктів пропуску йшла на будівницт­во доріг.

За словами Порошенка, у такий спосіб Львівщина може отримати кошти на ремонт дороги Львів-Радехів-Луцьк та дороги до Славського, на що потрібно 60 млн. грн.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності