Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Новини з дурдому

Сатаністи відслужили “чорну месу” на музфестивалі у Тернополі, – мер-свободівець, а-у!

З 28 липня по 1 серпня у Тернополі пройшов легендарний фестиваль “Файне місто”. Виступи не всіх гуртів були сприйняті однозначно. Зокрема, йдеться про польський гурт Batushka (Батюшка), та богохульні дійства за межами сцени…

Ось, як це дійство описала сестра-монахиня Пелагія Горук:
“ЖАХ!
ЯКЕ МАЙБУТНЄ ДЛЯ ДІТЕЙ!
ЦЕ ДІЙСНО ВІДВЕРТЕ БОГОХУЛЬСТВО!
Фото з фестивалю”Файне місто”.
Будучи монахинею – знаю наживо який є добрий Бог! Мені в голову не вкладається таке богохульство…”

Заступник голови Патріаршої комісії у справах молоді отець Роман Демуш та наголосив, що люди, які називають себе християнами у таких подіях брати участі не можуть, про це йдеться на сайті Духовна велич Львова.

Деякі події та епізоди, що відбуваються на Faine Misto festival – є відвертим БОГОХУЛЬСТВОМ, СВЯТОТАЦТВОМ, та порушенням прав почуттів вірних християн!І то вже не перший раз…Так не може бути!Якщо ми «за права»…То тут вони порушені!.

Дуже чітко розумію, що мої слова не сподобаються багатьом. Тим не менше, прагну висловити кілька думок про фестиваль “Файне місто”, який відбувався у Тернополі. Я на тому фестивалі  не був і не планував бути. Однак мої друзі надіслали мені відео – з яких роблю висновок, що деякі моменти є відверто богохульними. Я хочу застерегти усіх тих, які вважають себе християнами від участі у таких подіях, у таких акціях, які висміюють християнство і релігійне життя вірних. Я не проти фестивалю, не проти музики, але те, що відбулося, не має стосунку ні до здоровго дозвілля, ні до мистецтва, ні до музики, ні до фестивалю”.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Таку реакцію викликав виступ на фестивалі польського блек-метал колективу Batushka (Батюшка), де саме слово “блек” вказує на приналежність до чорного культу сатани.

Цікаво, куди у цей час дивився міський голова Тернополя Сергій Надал, представник “найхристияннішої”  і “найнаціоналістичнішої” партії в Україні ВО “Свобода”, хіба міська влада не спричинилася бодай частково до підтримки цього сатанинського музфестивалю? А цього літа у сусідньому Івано-Франківську, який за кількістю церков на квадратний кілометр називають “Івано-Церківськом” його однопартійці мер Руслан Марцінків і міські депутати цього року відмовилися від спонсорування традиційних гулянок на міському озері на Івана Купала, як язичницького свята, що заперечує християнському духу…

Довідково: 

Batushka (Батюшка) — польський блек-метал колектив заснований 2015-го року.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Першу композицію, семидюймовий сингл «Yekteníya VII», колектив випустив у 2015-му році на лейблі Witching Hour (час відьмівства, – англ.) Productions, але жодної особливої уваги платівка не привернула. Відомість та великий ажіотаж серед шанувальників блек-метал сцени з’явилася з релізом дебютного повноформатного альбому «Litourgiya» у грудні 2015 року.

Імена учасників, окрім псевдонімів, невідомі. Лейбл стверджує, що музиканти Batushka також є учасниками більш відомих груп. Під час виступів широко використовуються елементи літургійного церковнообрядства, як це робиться і при служінні сатанинської, Чорної меси, за вівтар музикантам-сатаністам слугує накрита білим покривалом труна….

Але, як видно з допису і фото сестри монахині Пелагії Горук, на цьому святотатства на музфестивалі не скінчилися, були спалення хреста, пародії на Святі Тайни сповіді, причастя та шлюбу, спалення хреста – святотатства, що їх дозволяють українці чинити на своїй землі іноземцям:

 

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності