Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Саудівська Аравія теж хоче ядерну зброю…

Ще одна східна країна після Південної Кореї та Ірану готова поборотися за власну ядерну зброю. Саудівська Аравія готова до розробки власної ядерної зброї у відповідь на можливий запуск Іраном ядерної програми у результаті виходу США з ядерної угоди.

«Ми зробимо все можливе, щоб захистити наших людей. Ми ясно давали зрозуміти, що якщо Іран отримає ядерний потенціал, то ми зробимо все можливе, щоб зробити те ж саме», – заявив міністр закордонних справ СА Адель Аль-Джубейр, повідомляє телеканал CNN.

Міністр зазначив, що у ядерній угоді був ряд недоліків.

«Ця угода не стосується іранської програми балістичних ракет і не зачіпала питання ставлення до підтримки Ірану тероризмом», – заявив дипломат, який знайшов вихід, як його державі узаконити (легалізувати) в очах світу розробку власної ядерної зброї.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, 8 травня 2018 року президент Ірану Хасан Рухані заявив, що Тегеран готовий відновити ядерні роботи після переговорів з представниками європейських країн, які підписали ядерну угоду.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності