Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

СБУ шукає хабар у філії “Суспільного” у Івано-Франківську…

Близько 12:00 першого грудня на філію Суспільного мовника UA: КАРПАТИ прийшла група осіб, що назвалася представниками Служби безпеки України.

На місці разом із менеджеркою філії Наталією Кияницькою працює адвокат. Наразі тривають слідчі дії, повідомили на телеканалі.

За словами речниці обласного управління СБУ Марії Римар, наразі відбувається документування отримання ймовірного хабаря. За її словами, слідчі дії не пов’язані з поточною роботою філії “Суспільного”.

Слідство веде Національна поліція за матеріалами управління СБУ в Івано-Франківській області під процесуальним наглядом Івано-Франківської обласної прокуратури. Я думаю, що після того як закінчиться документування, коли ми отримаємо дозвіл від слідчого, я зможу більше розповісти”, – каже Марія Римар.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Згодом стало відомо, що менеджерка регіональної філії систематично вимагала від підлеглих працівників хабарі за призначення щомісячних премій та надбавок до заробітної плати.

У ході досудового розслідування співробітники спецслужби задокументували восени поточного року факт отримання від підлеглих неправомірної вигоди. Для припинення протиправної діяльності, менеджера затримано «на гарячому» після отримання чергового хабаря у службовому кабінеті,- йдеться в повідомленні.

Як зазначається, у межах кримінального провадження, відкритого за ознаками прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою, готується оголошення їй підозри у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності