Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

СБУ ЗАЧИЩАЄ ОДЕСУ…

В Одеській області, якою уже тривалий час керує наближений до олігарха Коломойського «неменшбідніший» Ігор Палиця, заарештовано 62 людини, причетні до тероризму

Співробітники Одеського облуправління СБУ приступили до реалізації другого етапу антитерористичної операції, який дозволить завершити зачистку міста. Про це повідомили в прес-службі обласного управління СБУ, передає Укрінформ.
Завершено досудове розслідування і направлено до суду 18 кримінальних проваджень щодо трьох десятків людей, які звинувачуються в причетності до злочинів з ознаками сепаратизму і терористичної діяльності.

Крім того, «у провадженні слідчих Управління СБУ знаходиться 29 кримінальних проваджень, 5 з яких найближчим часом теж будуть направлені до суду», – зазначила керівник прес-служби Анна Шевчук.

Підводячи підсумки першого етапу антитерористичної операції, в УСБУ констатували, що за причетність до терористичної діяльності або вчинення злочинів, спрямованих на зазіхання на територіальну цілісність і недоторканність України, заарештовані 62 людини, оголошено в розшук 9 осіб і повідомлено про підозру 78 громадянам.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У ході оперативних заходів оперативники СБУ вилучили у зловмисників 25 гранатометів, понад 20 кілограмів вибухівки, 150 гранат, близько півсотні одиниць вогнепальної зброї та боєприпасів.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності