Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

СБУ “зачищає” посадовців на Закарпатті, – відразу три гучні затримання

Співробітники закарпатського СБУ на Слов’янській набережній в Ужгороді, неподалік будівлі податкової поліції, затримали заступника голови Закарпатської облради Петра Грицика.

Окрім того, майже в той же час біля Закарпатської ОДА затримали Віталія Лалакулича, начальника управління державної архітектурно-будівельної інспекції в Закарпатській області на хабарі для нестворення штучних перешкод під час «Великого будівництва» для одного із підрядників“.

Таким чином СБУ викрила у Закарпатській області схему вимагання посадовцями грошей з підрядників за безперешкодне зведення об’єктів у рамках проекту «Велике будівництво» на території регіону. Одним із затриманих виявився голова Закарпатської обласної ради Петро Грицик.

За понад півмільйона гривень чиновники гарантували підряднику не створювати штучних перешкод під час проведення відповідних ремонтно-будівельних робіт.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Правоохоронці затримали обох високопосадовців в Ужгороді після передачі всієї суми хабара.

Згодом у тому ж Ужгороді спецслужби провели затримання в сервісному центрі.

Повідомляється, що затримали заступника начальника НДЕКЦ.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Простіше кажучи, заступник начальника НДЕКЦ  – це заступник керівника експертів, які працюють в сервісному центрі.

Про саму схему: експерти і працівники сервісного центру оформлювали автомобілі без власників і підробляли підписи за винагороду.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності