Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ЩЕ 19 КАНДИДАТІВ НА ОВК № 85. РАЗОМ 37

В минулому номері ЗЛ повідомляла, що на довиборах до Верховної Ради по ОВК № 85 (Калуський, Рогатинський і частково Галицький р-ни Прикарпаття) ЦВК зареєструвало 18 кандидатів. Та ввечері останнього дня реєстрації на офіційному сайті ЦВК з’явилося ще 19 нових зареєстрованих кандидатів, переважна більшість яких є безпартійними самовисуванцями з Київською та Дніпропетровською реєстрацією. Тож загалом тепер по округу зареєстровано аж
37 кандидатів.

Також раніше вже повідомлялося, що мешканці-виборці згаданих районів уже з нетерпінням чекають дармових тепла, продуктових пайків, грошей та екскурсій на «Буковель», адже тут на місце вибулого з лав нардепів в крісло міністра енергетики Ігоря Насалика, БПП, від цієї ж політсили балотуються його рідний брат мер Рогатина Сергій Насалик та рідний брат олігарха і нардепа від «Укропу» Олександра Шевченка, Віктор, якого теж висунула партія його брата.
Тож вибори тут обіцяють бути цікавими та гарячими.

Підготував Дмитро Несміш

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності