Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Ще одна Трамп дрочить мусульманський світ

13 травня делегація США у складі міністра фінансів Стівена Мнучіна, дочки президента США Іванки Трамп та її чоловіка Джареда Кушнера прибули до Єрусалиму за день до відкриття посольства США у місті.

У міжнародному аеропорту Тель-Авіва Бен-Гуріон їх зустрів посол США в Ізраїлі Девід Фрідман, розповіли у посольстві. До цього дипломатична установа Штатів знаходилось у Тель-Авіві.
А сьогодні, 14 травня Іванка Трамп взяла активну участь у відкритті посольства США, символічно приуроченогодо  до 70-річчя з дня заснування держави Ізраїль.

Нагадаємо, що раніше заява президента США Дональда Трампа про визнання ним Єрусалиму, як столиці Ізраїлю та намір перенести з Тель-Авіва до цього міста трьох світових релігій посольство США викликала неймовірний спротив усього мусульманського світу. Тому багато західних політиків назвали таку витівку Трампа заграванням з вогнем, котрий може спалахнути Третьою світовою…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності