Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Ще одного «варяга» запросили до України

Екс-радник міністра охорони здоров’я Грузії Іло Глонті отримав пропозицію стати заступником голови Рівненської облдержадміністрації.

Про це Глонті написав на своїй сторінці в Facebook, повідомляє Рівне вечірнє.

«Отримав кілька днів тому пропозицію працювати заступником голови Рівненської облдержадміністрації. Я погодився. Зараз питання для остаточного рішення направлений до Адміністрації президента. Сподіваюся, всі бюрократичні процедури улагодяться наступного тижня», – написав Іло Глонті.

Іло Глонті був наймолодшим радником Михайла Саакашвілі (того самого, що на камери їв свій галстук, а нині роздає поради Україні – ред.) і прем’єр-міністра за всю історію Грузії, пише видання. Разом з іншими молодими фахівцями він входив в проект-команду реформ, очолювану Кахою Бендукідзе. Іло – випускник школи права Вільного університету Тбілісі.
В Україні він перебуває з групою грузинських експертів на чолі з Міхеілом Саакашвілі. 17 грудня першим заступником глави МВС була призначена «творець» сучасної грузинської поліції Ека Згуладзе.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Екс-прем’єр-міністр Грузії Володимир Гургенідзе, за словами глави Адміністрації президента України Бориса Ложкіна, також буде «консультувати» уряд і президентську вертикаль.

Крім того, міністром охорони здоров’я України призначений Олександр Квіташвілі, колишній міністр охорони здоров’я, праці та соціальних справ Грузії.

P. S. Новим генеральним прокурором України може стати екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі. Про це 368.media повідомили джерела близькі до Адміністрації Президента, передають Патріоти України.

«Його кандида­тура одна з найбільш підходящих для президента», – пояснило джерело. Нагадаємо, раніше в ЗМІ з’являлася інформація, що Порошенко хоче бачити Саакашвілі на посту глави Національного антикорупційного бюро. Сам екс-президент Грузії також заявляв про те, що хоче брати участь у відбірковому конкурсі.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

При цьому інформації про те, що Саакашвілі отримав українське громадянство, необхідне для отримання посади, поки нема. Відзначимо, що за даними джерел Віталій Ярема написав заяву про звільнення у п’ятницю, 6 лютого.

P.P.S. Проте, Порошенко зробив свій вибір на користь Віктора Шокіна…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності