Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Що забули грузинські «злодії в законі» в Одесі?

18 червня, в одному з одеських ресторанів було затримано грузинського «злодія в законі» Герліані Давида Нугзаровича, відомого в кримінальних колах як «Сван».

Про це заявила глава Національної поліції Хатія Деканоїдзе.

«При собі у затриманого був паспорт громадянина України, цілком ймовірно підроблений, на ім’я Давида Чачибая. Ми проводимо зараз додаткову перевірку достовірності паспорта і законність його отримання. Під час допиту Герліані визнав, що коронувався на «злодія в законі», – заявила Деканоїдзе.

За її словами, згідно з грузинським законадавством подібного визнання досить, щоб його посадили на кілька років.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«В Україні законодавство за таке визнання не дозволяє притягнути до кримінальної відповідальності. Поліція видворила його за межі України. Зараз він повертається в Грузію, звідки сам родом. Маю велику надію, що МВС Грузії затримає його, і він не опиниться в іншій країні, звідки зможе знову повернутися в Україну», – зазначила Деканоїдзе.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності