Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Seagate пішла в збиток

Виробник жорстких дисків Seagate Technology пішов в збиток в третьому кварталі 2016 року через попит на накопичувачі, що слабшає, викликаний зростанням популярності хмарних технологій зберігання даних.

За підсумками звітного тримісячного періоду, закритого 1 квітня 2016 року, Seagate отримала чисті збитки у розмірі $ 21 млн, або 7 центів на акцію, тоді як роком раніше мала місце прибуток в $ 291 млн, або 88 центів розраховуючи на один цінний папір компанії.

Скоригований прибуток, що не бере до уваги ряд нерегулярних витрат, виявився рівним 22 центам на акцію, тоді як опитані Thomson Reuters аналітики очікували її на рівні 37 центів. Квартальна виручка Seagate скоротилася на 22%, склавши $ 2,6 млрд, що відповідає прогнозу Уолл-стріт.

«Квартальні результати не виправдали наших очікувань через декілька факторів, що впливають на короткостроковий попит, – каже генеральний директор і голова ради директорів Seagate Стів Лузо (Steve Luczo). – Не дивлячись на ці проблеми ми вважаємо, що наші продуктовий портфель, технологічний роадмап і операційний важіль здатні забезпечити нам успіх в довгостроковій перспективі».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Видання Barron’s пише, що Seagate, так само як і інші американські IT-гіганти, зіткнулася з такою проблемою, як зростаюча популярність хмарних технологій, які заважають продажу традиційного обладнання та софта.

У третьому кварталі 2016 фінансового року Seagate продала 39,2 млн жорстких дисків проти 50 млн штук роком раніше.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності